jag förlorar mig i dig

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag är bara så himla lycklig över min tillvaro. Det blir så tjatigt, kanske måste man hitta något att vara ledsen över eller något? Men jag kan inte.
Jag är så glad att min syster och jag är best friends igen
jag är så glad att mitt äckliga ex har skaffat tjej
jag är så glad att jag får vakna tillsammans med min håriga virvelvind varje dag i veckan
jag är så glad att vi ska flytta

Inatt sover jag hos min syster. Jag är barnvakt. Det är svårt att somna utan virvel, men barnet är nästan precis lika mysigt så jag klarar mig. Synd om honom som inte får sova med mig kanske man ska säga. För just nu har jag världens bästa självförtroende (bortsett från min semestermage som är graciös och fet) och anser mig själv vara störst och vackrast i världen.
Det är skönt att känna så för en gångs skull.

Är den här bloggen tråkig att läsa? Skriv det isåfall.

han sjunger kärlekssånger för min hud, hans tunga skriver mjuka melodier

367 dagar.
Vi har passerat året. Vi satt i hans sommarstuga och åt grillat kött och drack billig skumpa. Levde primitivt och kissade bakom husknuten på en regnvåt gräsmatta. Spelade chicago och TP och skrattade åt andra par. Som om vi vore bäst i hela världen. Och hela världen ligger för våra fötter.
Det är märkligt det där med tid. Det är så enormt. Ett år. Känns som en evighet.





Nu ligger vi i hans slitna soffa och tittar på Golf. Jag avskyr golf men ställer kloka frågor och lägger ut analyser om spelet. Det enda jag finner intressant är att Anders Timell är Caddie åt mannen vi hejar på. Varje gång jag ser på Anders Timell tänker jag på hans utlägg om solkysst hår han pratade om i mix megapol. Så fnittrar jag och utbrister ÅH VA SOLKYSST FINT HÅR HAN HAR. Ja, du har sagt det nu, säger Virvelvinden.



Nu ska jag krypa ner under täcket. Vårat kylskåp har gått sönder förresten. Mjölken och yoghurten och smöret är varmt. Jättevarmt. Alldeles för rumstempererat. Därför får vi visst äta pizza idag. Ha ha. Åh va synd.

äntligen passerar vi deras gränser

Din varma slitna hand den sluts försiktigt omkring min
och tar mig med

den stora födelsedagen

Idag fyller virvelvinden 25 år. Han ligger och snusar i rummet bredvid och jag fixar med bakelser och presenter. Om 2 timmar är vi påväg till stockholm för att han ska genomföra ett fallskärmshopp. Skönt för honom att han inte har en aning om det just nu när han sover.
Det är så varmt i vårat hem att vi fått ställa upp stora fläktar. Känns som vi sover i en storm om nätterna, men svalt blir det. När jag tittade till honom förut så fladdrade håret som om han åkte cabrioletbil. Haha. Han har så fint hår.

varje gång du möter min blick så vet jag vem jag är

Jag tittar över axeln och han ler
springer ifatt, fångar min hand i vinden och vi halkar fram på klipporna
han säger, jag älskar dig jag älskar dig, älskar du mig?
och sen faller jag in i hans famn, skrattar åt hans skämt och lyssnar allavrligt när han berättar saker
vi sitter i solnedgången på en klippa i en annan stad i en annan del av sverige
det här är semester älskling, säger jag och lutar mitt huvud mot hans axel.

Jag vill dela hela mitt liv med honom.




RSS 2.0