de säger att saknad kan man lära sig att leva med

Vi kramas i hallen i flera minuter. Pussas och säger hejdå. Nu tar vi en veckas semester på olika håll. När vi kommer hem igen ska vi ta en veckas semester tillsammans.
Midsommar var fantastisk. Allt är fantastiskt. Nu åker jag på festival.

kärlek är som sångerna jag hör

Jag tror jag läste nånstans att bilder väcker lustar, att kärlek är som på film. Ibland får ett färgfotografi en att känna sig svartvit inuti. Ibland är det precis tvärtom. Alla dagar ser annorlunda ut.

Den här veckan har jag och virvelvinden setts sammanlagt 2 timmar på sin höjd. Fast vi delar lägenhet. Jag har varit iväg, och han har varit iväg. Golf tar upp mycket tid på sommaren. Det är ganska skönt att vara ensam dock, men jag saknar hans hud när klockan börjar bli 9 och min kropp gör sig beredd för sömnen. Hans kropp är inte beredd fören senare och hur jag än försöker lyckas jag somna bort våra dyrbara kvällar.

Men snart är det midsommar och då ska vi åka båt. Det har jag aldrig gjort. Måste man ha flytväst? Är han min flytväst?

I helgen var vi på kalas förresten. Jag nakenbadade på festen runt midnatt men alla andra ångrade sig. Där låg jag och plaskade med mina bleka tuttar. Sen hittade jag inte mina trosor. Iiihh du är så snuskig, fnissade stormen när vi satt i taxin hem. Sen skrattade vi ihjäl oss. Alltså, skrattade ihop tills vi däckade. Mina svarta underkläder återfanns igår när fadern i huset tog med sina kunder ut på sjön.

Åh. Gud vad jag saknar honom nu. Virvelvinden alltså. Jag har handlat jordgubbar. Nu för tiden äter vi tillsammans vid 9 varje kväll innan jag somnar.

Såhär fina är vi förresten.



egentligen vill jag inte ha bilder på oss i min hemliga blogg. Det gör den inte så hemlig. Men han har så snygg nacke. Åh. Och djungelbröst har han. Min fina virvelvind.

de ringer alla klockor nu som ett bomblarm över stan men ingen tänker tanken ingen orkar ställa frågor







jag älskar vårat liv. du får aldrig försvinna från mig.

du och jag döden

Ikväll jobbar virvelvinden på baren i lilla staden. Det är tur att det stänger redan klockan 1, då blir han inte så sen. Jag har tagit vara på ensamtiden, kollat på lost och bröllopsstudio på teve. Det är så mkt förberedelser för bara en dag, och jag längtar tills det är min tur. Tänk om jag verkligen gifter mig en dag. Det känns så nu. Men man ska inte hoppas för mycket. Det är livsfarligt. Man ska inte ta saker för givet.

Jag känner mig lite ledsen och matt i kroppen. Jag tänker på en förlust hos min bästa kompis och det berör mig. Jag ser bara ett par ögon som stirrar och ändå kände vi knappt varandra. Döden är hemsk. Jag ser inget fint i den. Och igen, igen, igen, tänker jag på schulmans bok. Skynda dig älskade, skynda att älska. Tänk om jag inte tar vara på alla jag älskar?

Jag ska diska nu och bädda rent sängen. Han behöver komma hem och få vila ut. Förhoppningsvis är jag snarkfri inatt. Jag förstår inte hur han kan älska att sova med mig när jag håller honom vaken med snark. Han är fantastisk, min virvelvind.

du är så rätt på alla sätt

ibland vänder någons liv på en sekund
och jag är glad att det ända som vänder
eller händer
mellan oss just nu är när du kollar temperaturen i vattnet
och allt jag ser är vackert
allt är bara du du du


den bästa stunden på dagen är den med dig

Jag sitter hemma för sjätte dagen irad med sjukdomen som aldrig går över. Virvelvinden vågade iallafall pussa mig igår så vi pussades mest hela kvällen. Du är helt jävla galen, sa han när jag pussade ikapp allt jag missat. Hela ansiktet skulle gås igenom.

Vid tre imorse vaknade jag av att en bil tutade och jag var alldeles svettig. Virvelvinden grymtae något ohörbart i sömnen och sen la han sin tunga arm över hela min kropp så jag kände mig liten och somnade om. Jag älskar när han gör så. När jag sen åkte till jobbet imorse (ja, jag gjorde faktsikt ett ärligt försök eftersom jag inte har några sjuksymptom) så sa han, vadå nu? Du har ju inte vaknat än. Undrar ja vem av oss som är helt jävla galen.
Snart kommer han hem på lunch. Puss.

den stora ensamheten

Jag ligger hemma med bölder i halsen och penicillin i mängder på bordet framför mig. Virvelvinden är rädd för baciller pga hypokondri och vågar inte pussas.
Ikväll tar hans bästa kompis lillasyster studenten, så kompisen i fråga har åkt hem hit ända från huvudstaden och en sammanstråling dessa starka män emellan har varit planerad sen länge.
Igår var det en resa med jobbet och hemkomst halv 9. Känslan av ensamhet är ett faktum.

Så jag sitter och lipar och tycker synd om mig själv. Kollar på ena kärleksfilmen efter den andra och lipar ännu mer. Fast det får han inte veta. Förstås. Jag kan inte vara en flickvän som inte låter honom göra saker. Jag vill ju att han ska ha kul. Det skulle vara så mysigt att ha honom här bara. Man blir så egoistisk när man blir sjuk, tydligen.

Imorn är jag lovad en heldag efter mina behov åtminstone. Då är jag förvisso nästan frisk men det är ju bara bra för det resulterar ju i att min virvelvind vågar pussas igen. Jag har inte smakat på hans mun sen onsdags kväll. Idag är det lördag. Det är en pina. Jag älskar hans smak. Om han är full ikväll ska jag våldsgästa med pussar. Då kan han inte säga nåt.
Jag är så smart.

skynda min älskade, skynda att älska

Ibland när han kommer hem från jobbet nästan flyger han in. HEJ ÄLSKLING skriker han alldeles för högt och springer fram för att pussa mig hänsynslöst. Jag fnittrar och försöker gömma mig men han hittar alltid till min mun och sen ligger vi och fnissar som två små barn.
Sådana löjligt barnsliga och fina stunder gör mig så stark. Vi tittar ut på regnet, sätter på en film om en låda och skrattar för den är så hemskt dålig. Du har lyckats igen, säger han och ler. När han ler åker överläppen ner lite så tänderna döljs. Han är den enda ja sett ett sånt leende på och jag tycker det är fantastiskt.
Jag önskar jag tog fler bilder på honom.



Jag längtar efter sommaren. Jag ser folk som tar studenten utanför mitt fönster. Jag hör hur folk skrattar och skrålar. Om jag bara kunde ha semester så jag fick göra detsamma. Göra nätterna till långa, njuta av värmen. Men jag lägger mig duktigt innan klockan är halv 10 och sover hela natten, cyklar upp för stadens längsta backar och infinner mig på min arbetsplats.
Ibland har jag musik i öronen.

Vi skålar för en midsommar till,
färskpotatis och sill
som om tiden stått still



Medan jag inväntar sommaren läser jag de sista sidorna i Alex Schulmans bok, Skynda att älska. Det är så vackert att blodet vrider sig i kroppen. Jag ska skynda att älska, för plötsligt kan allt ta slut. Han ska få alla mina dagar. Mitt hjärta.

det sjunger når'a ungar på Karl-Johann

Idag är det riktigt riktigt riktigt varmt ute. Tyvärr bor jag i en stad där fenomenet "park-häng" inte existerar. Jag vill ut och sola och lyssna på musik !
Hur som helst, nu när det är årets hittils varmaste dag så är Virvelvinden ute och spelar golf. Jättetråkigt tycker jag. Kan han inte vara hemma och äta glass med mig? Vi kan ju sitta ensamna i den där stora parken och lyssna på musik. Det kanske är fint väder imorn också. Vi får göra det då istället.
Vi har förresten infört nån form av "städtorsdag" som vi tänkte hålla varje vecka. Dessvärre har vi bara lyckats en enda gång på 2 månader. Jag städar på hans golf-onsdagar istället. Gemensam städning = ångest. Varför ska man städa ihop för? Krocka i dörröppingar öch lukta damm. Nääää det är inget för mig. Då tycker jag det är bättre att städa ensam. Då ser han inte när jag fuskar heller.

Ikväll när han kommer hem ska jag laga taco. Funderar på att handla en pava vin också. Eller bärz. Det är ju ändå lill-lördag och jag älskar sommaren mest av alla årstider på hela året.

Dagens låt: Janis Joplin - Me and Bobby McGee

RSS 2.0