vi kommer aldrig bli sången dom spelar när filmen är slut

Han kom som en virvelvind, förklädd till en storm
Till den busshållsplats, där hon väntat så många gånger förr
Han sa: vart är du på väg?
Hon sa: vartsomhelst!
Han svara: jag vet var det e. kom till mitt obebodda hjärta och se!
Två ensamma själar bara föll i en famn
De hade inget val, som gjorda för varann


fem steg bakåt två steg fram; på lite håll liknar det dans och i drömmen håller du i min hand

jag går in i väggen snart. vill skriva långa texter om hur ont det gör att vara ledsen utan att veta varför men jag får inte ur ett ord. Så jag vänder mig om i sängen. Lägger mig med ryggen mot världen och försöker sova. Igen.

de här är min tid

Min kropp är så trött. Jag hatar den här årstiden.
Fick jag välja själv skulle jag bara ligga kvar i sängen hela dagen med min fina virvelvind. Pilla ut hans lockar vid öronen och pussa hans skäggiga kinder. Tyvärr har jag för mycket på jobbet för att kunna spontansjukanmäla mig. Vore väldigt fint annars.
I helgen såg vi Daniel Lemma inne på en liten teater i grannkommun. Det var jättefint. Våran låt spelades och vi hade snöbollskrig klockan ett på natten. Jag fick en i nyllet och blev sur. Sen var kriget över. TILLS jag kastade en i huvet på honom. Då var vi vänner igen.

Jag har ett liv. äntligen äntligen.

tyck synd om mig

Jag är ensammast i sverige

hon är det här partyts ljus

när hösten slängde sina mörka tunga tjocka gråa skuggor över den blöta asfalten flydde vi till grannkommunen och dansade oss svettiga inne på en klubb som spelar popmusik och livemusik. Kristofer Åström stod på scenen och vi hade äntligen en helg som var oplanerad tillsammans. Äntligen tid att rå om allting vi tror på.

Han kysser mig på dansgolvet och jag tror vi två är dom enda som fortfarande lyser.



Sen vaknade vi upp i mitt gamla flickrum som skulle tömmas och jag gick en lång promenad i min hemstad. Saknar slätten, saknar frosten i hagen. Det är så fridfullt hemma. Jag säger fortfarande hemma fast jag inte ens bor i samma landskap längre. Flydde bara precis över gränsen, för längre vågar jag inte.
Jag släpar fötterna i marken. Det är jobbigt att lyfta dom. Går förbi kyrkogården och tänder ett ljus. Blir lättad och tyngd på samma gång. Lägger mig i hans famn och vi åker till oss igen. Hem till småland.




Utåt sett är det så enkelt. Vi går där och skrattar tillsammans och folk vänder sig om. De ler och jag tror vi är en film, precis som jag alltid drömt om. Han är allting jag drömt om. Hans händer är perfekta i mina. Det gör inget att jag får stå på tå för att nå upp till hans lypsyltäckta läppar.
Vi ligger kvar i sängen hela lördagen. I våran nya lägenhet och vi tittar på varandra under täcket. Finns fortfarande så mycket att upptäcka. Varje dag något nytt. Hans andedräkt i min nacke får blodet i mina artärer att rusa. Ditt hjärta dunkar så fort, säger han när han ligger på mitt bröst.



Och jag går gata upp och cyklar gata ner här i mitt småland. Vet inte vem jag är ibland, vet inte alls var någonstans jag passar in. En enda lång gata mellan hemmet och arbetet och gymet. Upp och ner, jag går och jag cyklar.
Jag ler, struntar i att snön piskar mig i ansiktet. Har inga vantar och händerna blir nästan blåa. Cyklar lite snabbare för att komma fram, blir lite kallare av blåsten och snön.
Kryper ihop hos honom i soffan.
Vet ni ens vilken dy jag varit i?

tillbaka lite igen

Vad vi har flyttat!!
internetet har inte infunnit sig, så jag har inte kunnat updatera.

Imorse hade vi första sovmorgonen ihop på evigheter kändes det som. Verkligen välbehövligt. Vårat nya sovrum är fantastiskt, jag vill ligga kvar där varje morgon. Våran lägenhet är fantastisk. Vi bara går omkring och njuter, äter riktig mat, är tvfria, skrattar ihop. Snacka om nyfödsel.
Förra helgen skrubbade vi golvet i vår gamla lägenhet. Bokstavligen skrubbade. Så jävla skitigt. Vi köpte en påse reisen som vi inte kunde sluta äta. Och så var vi galet bakfulla. Fnissade åt mest allting. Fnissade åt hur skitigt det var i gamla hemmet. Herregud.
Och en fredag var vi på Kristofer Åström konsert. Jättemysigt var det. Sen cyklade vi hem i höstkylan och Virvelvinden yklade i 300km/h för att han frös så mkt. Såg jättekul ut.
Älskar det här.

RSS 2.0